v4.2.9812 - 2021-07-23

v4.2.9812 - 2021-07-23

HozzászólásSzerző: Leonard » 2021.07.26. 14:10

Javítások:
– A helyes időt nem sikerült megállapítania a lejátszónak és a Spotify Connect nem lehetett megfelelően használni emiatt. DNS-szerverprobléma okozta. Reméljük, megjavult az is (még nem teszteltük), hogy délelőttönként nem szóltak a vTuner és az TuneIn webrádiók.
– Javítva, hogy lefagyás történt, amikor a Qobuz valótlan adatokat adott vissza.
– Javítva, hogy újra és újra be kellett jelentkezni, amikor a Deezer szervere éppen hibásan működött.
– Újra visszatért az éppen játszott album örökké való ismétlése (ahogy ezt mindig is jelezte a lejátszási mód ikonja a most játszott képernyő bal alsó sarkában). Ez egy teljesen hülye funkció, érthetetlen, hogy nincs egyszeri, normál lejátszás, csak ismétlés. Korábban sikerült elérnünk, hogy egy album egy végigjátszása után megállt a zene (bár a lejátszási mód továbbra is ismétlést mutatott), most ezt sajnos visszaállították. Küzdünk érte, hogy legyen hamarosan ismét lés nélküli lejátszás, és ez legyen az alapértelmezett mód, mint ahogy kb. a világ összes más zenelejátszó szoftverében is van.
– A frissítés úgy tűnik (pár napja kérdezték tőlünk, mit szólnánk, ha így lenne mostantól, mi meg válaszoltuk, hogy nem lenne jó) magától települ, nem jelenik meg, hogy elérhető lenne.

Augusztus folyamán várható az iEast Play app frissítése is abból az apropóbál, hogy a chipszet gyártója a LinkPlay komoly frissítést ígért. Reméljük, végre landscape módban is képes lesz működni a program...
iEAST.hu adminisztrátor – Kérdezz bátran, hiszen: „I'm Your Man”
Avatar
Leonard
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 245
Csatlakozott: 2017.08.16. 11:09

Vissza: Hivatalos firmware-ek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron